Type-it.no
  Galleri Kontakt Send filer  
 
 
 
 
     
  OM TYPE-IT

En moderne grafisk førtrykksbedrift

Byggeklossene i en bok er mange. Disse kan være tekst i mange nivåer, ulike språk, fotnoter, margtekster, dikt, sitater, illustrasjoner, tabeller og bilder i alle former og farger.

Effektiv håndtering av strukturert data og plassering av slike byggeklosser er vår største styrke. Med gjennomtenkte arbeidsprosesser hvor programmering og høy typografisk kompetanse skaper et perfekt samspill, typografiseres uttalige publikasjoner og bøker av ulik kompleksitet. Resultatet av vårt arbeid finnes på nattbord i de tusen hjem, på advokatens kontor, i legens hylle og på studentenes skrivebord. Vi har befestet en posisjon hvor vi produserer nesten 4000 bøker årlig for europeiske forlag og offentlig etater.

Vårt mål er å være forlagenes foretrukne samarbeidspartner innen tekstforedling og utvikling av databaserte formidlingsteknikker. For å realisere dette målet fokuserer vi på teknologi, kompetanseutvikling og perfeksjonering av det typografiske håndverk. Vi er allerede langt på vei med å realisere den visjonære målsetningen.
   
Type-it AS
 
     
    
  Norsk English Français Deutsch